Hotel Victoria ***

Cazare Litoral 2009 la Hotel Victoria in Mamaia, Romania

Adresa: Hotel Victoria, statiunea Mamaia, cod 900001, jud.,Constanta

Zona: in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol

Facilitati: Camera pentru bagaje Seif Bar de zi Parcare Aer conditionat Sala de conferinte Birou de schimb valutar Plaja proprie Terasa Salon de coafura Salon masaj

Detalii Hotel Victoria

Situare: Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol.

Adresa: Hotel Victoria, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

Dotari generale: restaurant -2 : Victoria (specific romanesc si international) si Locanda- Azzurra (specific italian), parcare proprie -contra cost, internet, pastrare obiecte de valoare, 9 etaje, 2 lifturi, xerox, fax la receptie, camera de bagaje la receptie, bar de zi, aer conditionat in restaurante si hol, schimb valutar, salon cosmetica si masaj (contra cost), coafor-frizerie (contra cost), terasa acoperita cu deschidere catre mare, gradina de vara.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar -frigorific, baie cu dus, balcon, pardoseala din gresie, ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan. Camerele de la parter si etajul I nu au balcon si permit introducerea patului suplimentar, avand o suprafata mai mare.

Număr total camere: 320

Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 100 locuri dotata cu: aer conditionat, flipchart, videoproiector, sonorizare, acces internet.

Servicii masa: se asigura in restaurantul Victoria, categoria 2 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont "a-la-carte". Valoarea mesei cuprinsa in catalog:

Mic dejun = 20.00 lei / zi / persoana

Supliment Pranz sau Cina = 40.00 lei / zi / persoana;

Supliment Pranz si Cina = 70.00 lei / zi / persoana.

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):

-copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;

-intre 7-12 ani achita 50% din valoarea micului dejun fara pat suplimentar sau cu pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun;

-peste 12 ani se achita tarif integral de adult.

Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

Observații: nu se admit animale de companie.

 

 


rezervari camera hotel Victoria, cazare Mamaia rezervari camera hotel Victoria, cazare Mamaia rezervari camera hotel Victoria, cazare Mamaia