Hotel Vega *****

Cazare Litoral 2009 la Hotel Vega in Mamaia, Romania

Adresa: Mamaia, jud. Constanta

Zona: in partea de nord a statiunii, pe plaja

Facilitati: -

Detalii Hotel Vega

Situare: Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe plaja.

Adresa: Hotel Vega, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

Dotari generale: restaurant -Akolade: 250 locuri in sala si 140 locuri pe terasa, parcare proprie -cu paza, capacitate 80 locuri, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii -cu supraveghetor (kindergarden), gelaterie cu terasa (inghetata, prajituri, patiserie, cafea) capacitate 50 locuri, Vega Fashion& Art- magazin de obiecte de arta si suveniruri, Violet Lounge- bar cu terasa amplasat la etajul 8, capacitate de 50 locuri, puteti savura bauturi fine, vinuri vechi, trabucuri, muzica ambientala pian si saxofon, 3 beach-baruri.

Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par.

Număr total camere: 125

Duble: 70 - 7 camere duble SUPERIOARE si 63 camere duble STANDARD. Camerele duble STANDARD sunt cu pat matrimonial sau doua paturi, camerele cu pat matrimonial dispun de balcon. Camera dubla SUPERIOARA dispune de un pat matrimonial, o canapea fixa, suprafata mai mare si nu are balcon (numarul maxim de persoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si un copil). Camera dubla STANDARD cu doua paturi nu are balcon dar are suprafata mai mare; numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil. In acest tip de camera pot fi admise paturi suplimentare.

Apartamente: 21 - dintre care 15 apartamente SENIOR SUITE compuse din living cu canapea, chicineta, un dormitor cu pat matrimonial si are vedere frontala la mare (numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar).

Apartamente junior: 6 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila, chicineta, un dormitor cu pat matrimonial si are vedere lateral la mare (numarul maxim de persoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii).

Familiale: 17 - (family room) este compusa din doua camere duble standard (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi separate, cu usa comunicanta dubla intre ele). In acest tip de camera pot fi cazate 4 persoane.

Sali de conferinta: 2 - sala Vega Conference Hall- 200 locuri dotata cu: instalatie de traducere simultana cu 3 cabine de traducator si o cabina de regizor, instalatie de sonorizare cu microfoane cu si fara fir, ecran proiectie, flipchart, tabla magnetica, videoprojector, 2 LCD, calculator, copiator, - acces internet; sala Lyra Meeting Room dotata cu: flipchart,tabla magnetica, videoproiector, LCD, calculator, copiator, acces internet.

Servicii: Incluse in tarif: parcare (in limita locurilor disponibile), kindergarden, acces la sezlong, prosop-piscina, acces la sezlong pe plaja, internet wireless la parterul hotelului, transport gratuit cu trenuletul Vega intre 15.06-15.09.2010.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Akolade, categoria 5 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul in sistem bufet / a-la-carte, cina in sistem a-la-carte.Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: mic dejun = 50.00 lei / zi / persoana; pranz = 70.00 lei /zi / persoana.

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):

-copiii cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;

-copiii intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita masa conform perioadei respective (mic dejun sau mic dejun si dejun);

-copiii peste 12 ani sunt considerati adulti.

-Al treilea adult achita masa conform perioadei respective (mic dejun sau mic dejun si dejun).

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -pentru adulti si pentru copii cu apa incalzita, SPA -Tulip Beauty & Spa Rituals: beauty salon, sauna pentru 4 persoane, jacuzzi pentru 4 persoane, salon masaj, teren sport mixt -3 terenuri de volei, 1 teren de fotbal, sala fitness, 10 sky-jeturi, banana, 5 hidrobiciclete, salupa agrement, ski nautic, colac pentru plimbari cu ski jet de 3 si 2 locuri. Trenulet pentru transport turisti: mijloc de transport cu trei vagonete descoperite, traseu parcurs: intrare Mamaia (Aqua Magic)-iesire Mamaia (hotel Caraiman).

Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Observații:Nu se accepta animale de companie.


rezervari camera hotel Vega, cazare Mamaia rezervari camera hotel Vega, cazare Mamaia rezervari camera hotel Vega, cazare Mamaia rezervari camera hotel Vega, cazare Mamaia rezervari camera hotel Vega, cazare Mamaia