Hotel Savoy ****

Cazare Litoral 2009 la Hotel Savoy in Mamaia, Romania

Adresa: Hotel Savoy, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta

Zona: in nordul statiunii Mamaia, pe plaja

Facilitati: Magazin Restaurant Bar la piscina Piscina Terasa Plaja proprie Bar pe plaja Birou de schimb valutar Sala de conferinte Sala de fitness Salon masaj

Detalii Hotel Savoy

Situare: Hotelul este situat in nordul statiunii, pe plaja.

Adresa: Hotel Savoy, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

Dotari generale: restaurant - unul clasic si unul libanez, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, animalele de companie acceptate, 8 etaje, lift, lobby bar cu masa de biliard, bar la piscina, terasa Emir.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, internet, uscator de par, telefon cu acces international, priza pentru aparat de barbierit in baie.

Număr total camere: 131; Duble: 115 - dintre care 98 camere duble standard si 17 camere duble de lux care sunt mai mari ca suprafata si dispun de canapea extensibila. Apartamente: 8 - dintre care 4 apartamente senior (baie cu cada-hidromasaj), 3 apartamente executiv (situate la etajele VII si VIII, vedere frontala la mare) si 1 apartament matrimonial (doua bai dintre care una cu jacuzzi). Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor. Apartmente junior: 8 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila, dormitor si minichicineta, fara posibilitatea de a se gati.

Sali de conferinta: 4 - sala Histria-120 locuri, sala Tomis-100 locuri, sala Callatis-50 locuri si sala Adamclisi-20 locuri. Salile sunt dotate cu: microfon, sonorizare, videoproiector, laptopuri, telefon, internet. Hotel Savoy pune la dispozitia turistilor camere pentru nefumatori.

Servicii masa: se acorda in Restaurant Savoy, categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont

Mic dejun = 30.00 lei/zi/persoana

Pranz = 50 lei/zi/persoana

Cina - 50 lei/zi/persoana.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): numarul maxim de paturi suplimentare intr-o camera dubla, este unul. Copiii intre 0-3 ani beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun daca nu se solicita pat suplimentar, turistii fiind obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in; copiii intre 3-12 ani care stau in aceeasi camera cu parintii beneficiaza de cazare gratuita daca nu se solicita pat suplimentar, turistii fiind obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in, dar au gratuitate micul dejun; Tariful patului suplimentar este de 50% din valoarea cazarii, fara micul dejun, a unui loc in spatiul de cazare in camera dubla, la care se adauga micul dejun integral pentru copii peste 12 ani. Numarul maxim de persoane in camerele de tip DeLuxe Double sau orice tip de apartament este: 3 persoane adulte sau 2 persoane adulte si 2 copii.  Copiii intre 3-12 ani care stau in aceeasi camera cu parintii beneficiaza de cazare gratuita daca nu se solicita pat suplimentar, turistii fiind obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in, dar au gratu-itate micul dejun; Orice persoana cu varsta mai mare de 13 ani este considerata adult. numarul maxim de persoane admise intr-o camera dubla este de 2 adulti si 1 copil; pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2 ani (infanti), serviciile suplimentare vor fi comandate si achitate de parinti direct la hotel.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber (acces gratuit la piscina, sezlonguri si saltele la piscina), SPA, sala fitness (acces gratuit), sauna, masaj.

Plaja: larga nisipoasa si intrare lina in mare.

Observații: se accepta contra cost accesul animalelor domestice, numai pe baza certificatului veterinar de sanatate, prezentat la receptie hotelului.


rezervari camera hotel Savoy, cazare Mamaia rezervari camera hotel Savoy, cazare Mamaia rezervari camera hotel Savoy, cazare Mamaia