Hotel Lotus **

Cazare Litoral 2009 la Hotel Lotus in Mamaia, Romania

Adresa: Hotel Lotus, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta

Zona: in partea de sud a statiunii, in apropierea Satului de Vacanta, la 50 m de plaja

Facilitati: Bar de zi Parcare Seif Calcatorie

Detalii Hotel Lotus

Situare: Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, in apropierea Satului de Vacanta, la 50 m de plaja.

Adresa: Hotel Lotus, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

Dotari generale: parcare proprie -(in perioada 15.06-31.08 - 10 lei / zi / autoturism) / gratuita (in perioadele 01.05-14.06 / 01.09-30.09), in limita locurilor disponibile, pastrare obiecte de valoare, parter+ 4 etaje, bar de zi.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada, balcon -(camere etaj), pardoseala din gresie, camere cu doua paturi sau pat matrimonial. In camerele cu pat matrimonial spatiul nu permite introducerea unui pat suplimentar. Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.

Servicii: Incluse in tarif: trezirea turistilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare; preluarea si transmiterea mesajelor; predarea si expedierea corespondentei clientilor prin retur, la domiciliu, a scrisorilor sosite dupa plecarea lor; acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente; comenzi taxi; oferirea de material de propaganda si informare turistica, pastrarea bagajelor la sosire si plecare.

Contra cost: spalat/ calcat lenjerie; servicii telefonice.

Servicii masa: se acorda in restaurant Parc in sistem bonuri valorice sau fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:

Mic dejun = 15.00 lei / zi / persoana

Pranz = 25.00 lei / zi / persoana

Cina = 25.00 lei / zi / persoana

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):

-intre 0-7 ani primul copil are gratuitate la cazare si nu beneficiaza de pat suplimentar;

-al doilea copil 0-7 ani plateste 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar sau 5.00 lei/zi taxa de utilitati si nu beneficiaza de pat suplimentar;

-intre 7-14 ani achita 50% din tariful unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar sau 5.00 lei/zi taxa de utilitati fara pat suplimentar.

-Peste 14 ani este considerat adult si achita loc intreg.

Parintii au obligatia sa prezinte la receptia hotelului copie dupa certificatul de nastere al copilului pentru dovedirea varstei.

Plaja: larga nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Observažii: nu se accepta animale de companie

 


rezervari camera hotel Lotus, cazare Mamaia rezervari camera hotel Lotus, cazare Mamaia rezervari camera hotel Lotus, cazare Mamaia