Hotel Dorna ***

Cazare Litoral 2009 la Hotel Dorna in Mamaia, Romania

Adresa: Hotel Dorna, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta

Zona: în nordul statiunii, la 100 m de plajă.

Facilitati: -

Detalii Hotel Dorna

Situare: Hotelul este situat in nordul statiunii, la 100 m de plaja.

Adresa: Hotel Dorna, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita disponibilitatilor, loc de joaca pentru copii, pastrare obiecte de valoare, 3 nivele, bar in hotel si la piscina, gradina exotica, spalatorie.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, telefon, pardoseala din gresie, plasa pentru insecte, camerele cu doua paturi dispun de fotoliul extensibil cu rol de pat suplimentar, in camerele cu pat matrimonial nu incape patul suplimentar. Camerele au vedere spre lacul Siutghiol sau spre mare.

Număr total camere: 149

Duble: 143 - (pe fiecare nivel exista 4 camere conexe)

Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.

Servicii: Incluse in tarif: pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice si culturale, trezirea turistilor;

Contra cost: servicii postale, telefonice, spalat/calcat lenjerie.

Servicii masa: se acorda in Restaurantul Petit Jardin, categoria 3 stele, in sistem all inclusive (turistii au obligatia de a purta bratarile primite in momentul cazarii). Servirea meselor in regim bufet se face intre anumite ore:

Mic dejun - 08.00-10.00;

Dejun - 13.00-15.00;

Cina: 19.00-21.00.

In baza bratarilor se asigura accesul la bufet, in restaurant dar nu si la bar. Serviciile all inclusive de masa constau in: mese servite in restaurant, sub forma de bufet plus apa, ceai, cafea, racoritoare, aperitive alcoolice, bere, vin (bauturi autohtone).

Bar (09.00-23.00) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone).

All inclusive = 80.00 lei/zi/persoana

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):

-copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun si all inclusive;

-copiii intre 5-7 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun si achita 50% din all inclusive, fara pat suplimentar;

-copiii cu varsta intre 7-12 ani (neimpliniti) achita 30% din cazare cu mic dejun si all inclusive cu pat suplimentar asigurat.

-A treia persoana peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare cu mic dejun si suplimentul de all inclusive integral.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -2 piscine: pentru adulti si copii acces gratuit, sezlonguri si umbrele gratuite in limita disponibilitatilor.

Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Observații: Nu se accepta animale de companie

REGULAMENT HOTEL DORNA*** MAMAIA

Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata / check-in)

- Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera / check-out).

- La cazare turistii vor achita taxa de statiune la receptia hotelului.

- NUMELE CLIENTILOR SI ORELE DE CHECK-IN SI DE CHECK-OUT TREBUIE PRECIZATE CLAR PE FIECARE VOUCHER EMIS.

- Servirea meselor in regim bufet se face intre anumite ore: mic dejun 08:00 – 10:00, dejun 13:00-15:00 si cina 19:00-21.00.

- Serviciile all inclusive de masa constau in : mese servite in restaurant sub forma de bufet plus apa, ceai, cafea, racoritoare, aperitive alcoolice, bere, vin (bauturi autohtone).

Bar: (09:00-23:00) –apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone).

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN ALL INCLUSIVE.

BAUTURILE DE IMPORT SUNT CONTRA COST.

- Turistii care au optat pentru serviciile all inclusive au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazare in hotel.

- Produsele oferite in sistemul all inclusive se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.

- In lunile mai si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte in functie de numarul de turisti din hotel.

- In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

- Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI in intervalul orar 09.00 – 19.00. Nu se poate face rezervare de sezlong

- NU EXISTA FRIGIDERE IN CAMERE, CI NUMAI RACITOARE TIP MINIBAR, ACESTEA NEFIIND IN MASURA SA PASTREZE ALIMENTE, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici decat, cel mult, peste noapte. Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, NU ESTE PERMIS ACCESUL IN HOTEL CU ALIMENTE SAU BAUTURI DIN EXTERIOR.

- Minibarurile din camere sunt incarcate cu bauturi racoritoare diverse, bere, vinuri – contra cost. Toate aceste produse SUNT PRECIZATE IN FISA DE CONSUM A MINIBARULUI si scoaterea acestora din racitor va fi considerata ca si intentie de consum, determinand incarcarea valorii produselor lipsa din minibar in contul camerei, solicitandu-se clientului achitarea acestora.

- CAMERA DUBLA NU POATE FI COMERCIALIZATA PENTRU FAMILII CU MAI MULT DE UN COPIL. PENTRU FAMILIILE CU 2 COPII DISPUNEM DE SPATII DE CAZARE DE TIP “DUBLA FAMILY” (PATURI SUPRAPUSE PENTRU COPII) SAU CAMERE DUBLE COMUNICANTE.

- AGENTUL DE TURISM ISI ASUMA UNILATERAL SI FARA ACOPERIRE PROMISIUNILE FACUTE TURISTILOR CA VOR AVEA CAMERE ALATURATE, LA ETAJ SUPERIOR SAU CU VEDERE LA MARE. Nu putem confirma pana la momentul alocarii camerelor NICI MACAR CA VOR FI PE ACELASI ETAJ. Aceasta solicitare poate ramine ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA GARANTAREA.

- ACCESUL CU ANIMALE DE COMPANIE NU ESTE PERMIS.

- Parcarea autovehicolelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCARE - proprietatea Primariei Constanta, in limita locurilor disponibile. HOTELUL NU PERCEPE TAXA DE PARCARE.

- Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul hotelului DORNA nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.

 

- Rezervarile sunt garantate NUMAI pina la ora 19.00; INFORMATI CLIENTII SA NE ANUNTE TELEFONIC ASUPRA POSIBILELOR INTARZIERI DUPA ORA LIMITA – LA NR DE TELEFON: 0241-831639, la receptia hotelului.


rezervari camera hotel Dorna, cazare Mamaia rezervari camera hotel Dorna, cazare Mamaia rezervari camera hotel Dorna, cazare Mamaia rezervari camera hotel Dorna, cazare Mamaia